Join-ins

UDESIDNING VED FULDMÅNE

 

Naturen i Hjertet indbyder til stærk oplevelse i spændende naturområde.
 

 • Indhold. At sidde alene en hel nat med opmærksomhed på stilheden, vinden, stjernerne og månen er en særlig udfordring og vil invitere til at forbinde sig med et af himmelrummets kraftfulde elementer. Det kan der komme meget berigende ud af. Vi mødes alle et aftalt sted og har samlet start for forløbet. Indledningen vil udstikke rammerne for nattens udesidning og opfordre deltagerne til at have et særligt fokus for oplevelsen. Derefter vil hver enkelt blive placeret i området, så man ikke har hørbar eller visuel kontakt med andre. Måske holder du dig vågen hele tiden eller falder i søvn under åben himmel – det styrer du selv. Om morgenen mødes vi igen og afslutter med en runde, der giver plads til at fortælle om observationer, undren og øvrige kommentarer. I hele tidsrummet vil der ved basen være bemanding, som kan kontaktes, hvis der opstår noget uforudset.
   

 • Medbring: Varmt tøj, evt. et tæppe, sidde-/liggeunderlag, vand, termokande med varmt at drikke, pandelampe
   

 • Hvornår og hvor. Tirsdag 29. maj 2018 ved Klakkebjerg, Gelsted. Onsdag 27. juni 2018 ved Frøbjerg Bavnehøj. Søndag 26. august 2018 i Svanninge Bakker. Hvor gang kl. 20:00 – 07:00.

 • Pris: 300 kr.
   

 • Tilmelding og betaling senest 1 uge kursusdato. Tilmeld på mobil 51700537 eller e-mail: peter@naturenihjertet.dk - herefter oplyses detaljer for betaling.

 
 

BÅLAFTEN

 

Rundt om et bål skabes der en nærhed blandt folk i kredsen og ildens knitren forbinder os med vores urfædre/-mødre, der var helt afhængige af bålet til varme og madlavning.
På den måde bliver Naturens elementer nærværende for os og det er et godt sted at fortælle historier.
Til hver bålaften vil der være en lille fortælling eller spørgsmål til undren, som vi kan snakke om, mens varmen stråler fra flammerne.
Tag selv en kop med – så har vi te og kaffe på termokanderne
Altid torsdage kl. 19:30

Hvornår: 24/5, 7/6, 21/6, 5/7, 16/8, 30/8 og 20/9

Hvor: Assenbøllevej 43, 5492 Vissenbjerg

Pris: 10 kr.