Forløb

NATUREN I HJERTET – GENFIND FORBINDELSEN

 

Kan du mærke en dyb længsel efter være mere forbundet med Naturen og har det vanskeligt ved at finde veje ind til opfyldelsen af denne længsel, så kan Naturen i Hjertet være din mentor for et forløb over et år.

 

Du vil få en masse udeoplevelser og blive inviteret til en stille og dyb opmærksomhed på Naturens mange undere. Hver mødegang vil indeholde forskellige øvelser og opmærksomhedspunkter, så du opnår en fortrolighed ved at være under åben himmel samt mærker en levende vekselvirkning med Naturen. Modulerne vil give rig mulighed for at dele erfaringer og synspunkter om vores forhold til Naturen og muligheder for at blive inspireret til en venligere og mere ydmyg tilgang til livet med Jorden (og os selv).

 

Der lægges i høj grad op til at være undersøgende og medspillende samt have en åben tilgang til kursets indhold.

 

Vi er fælles om at lave mad over bål og vil opholde os forskellige smukke steder i det fynske område.

 

Vandreture på et par timer i skov og langs strand vil indgå i programmet.

 

Hvem kan deltage? Dig der har et byliv og sjældent er alene i Naturen, dig der mærker en længsel efter noget mere end et liv med job, udlandsferier og fitnesscenter, dig der vil prioritere andre værdier for din familie, dig der er nysgerrig på og lidt utryg ved den ”vilde” Natur, dig der vil fordybelsen i menneskets oprindelige afhængighed og samspil med naturgrundlaget.

 

Første gang er en prøvegang – hvis du derefter beslutter dig for at forsætte, er det et tilsagn om at være med i de efterfølgende 6 mødegange.

 

Hvornår. 2018-19. Datoer følger. Start mandage kl. 9 – slutter tirsdage kl. 17

 

 

Hvor: Smukke naturområder i det fynske område – første gang ved Klakkebjerg, Gelsted. Nærmere info efter tilmelding.

 

Praktisk. Overnatning i shelter eller telt. Simple toilet-forhold. Medbring selv underlag, sovepose, service/bestik, vanddunk. 

 

Pris:

Ring og fortæl om din motivation, få en samtale om forventninger.

 

Tilmelding på mobil 51 70 05 37 eller e-mail: peter@naturenihjertet.dk